Image Title
shadow1

ADVISERING

Als adviespartner, staat Oliver International Law u bij en ondersteunt inspanningen van Nederlandse en Spaanse bedrijven, evenals particulieren bij interacties en het tot stand brengen van commerciële relaties tussen de partijen.

Onze belangrijkste doelstelling is het commerciële succes van onze cliënten tussen de verschillende jurisdicties bij de uitbreiding of totstandkoming van hun zakelijke activiteiten.

Wij staan te boek als hooggekwalificeerd en hebben een omvangrijk netwerk van betrouwbare commerciële contacten, met een breed scala aan diensten en advisering, om zaken te doen of om een bedrijf in Nederland of Spanje te vestigen:

Wij zoeken inkopers of leveranciers en adviseren bij onderhandelingen. Wij leveren import en export diensten en representeren onze cliënten tegenover instituties bij juridische, logistieke, douane en belastingvraagstukken.

Wij zoeken geschikte partners of bedrijven die interessant zijn als overname kandidaat of geïnteresseerd zijn in een fusie. Wij handelen het implementatieproces af, geven advies en representeren onze cliënt op het gewenste niveau.

Oliver International Law is ook gespecialiseerd in niet-officiële juridische vertalingen. Wij kunnen moeilijke en complexe juridische teksten vertalen door moedertaalsprekers en juridische experts, gebaseerd op een persoonlijke aanpak.

Heeft u een vraag?