Image Title
shadow1

CLIËNTEN

Oliver International Law adviseert en representeert particulieren, bedrijven, publieke instellingen en organisaties op een multidisciplinair niveau.

Wij hebben ook andere law firms, zowel als klant en als partner, die ons van werk voorzien en opdrachten geven, om zo hun klanten weer van de best mogelijke gespecialiseerde dienstverlening te kunnen voorzien. Wij worden daarbij gezien als een betrouwbare en gerespecteerde firma.

Verder zijn wij toegewijd aan het leveren van superieure en persoonlijke juridische dienstverlening op het juiste moment en wij komen met innovatieve en praktische oplossingen voor complexe binnenlandse of multi-jurisdictie situaties.

PARTICULIEREN

Oliver International Law biedt juridische diensten aan particulieren op het gebied van burgerlijke, belasting, onderneming en/of strafrecht aangelegenheden.

Verder leveren wij juridische dienstverlening aan draagkrachtige individuen, onder andere, op het gebied van: wealth-planning en erfrechtaangelegenheden. Wij zijn experts in het oplossen van belangrijke juridische aangelegenheden binnen draagkrachtige families.

ZAKELIJKE EN INTERNATIONALE CLIËNTEN

Oliver International Law levert incorporatie en algemene administratieve diensten voor lokale entiteiten, evenals het voeren van onderhandelingen bij en opstellen van contracten tussen lokale en internationale cliënten.

Verder leveren wij advies en juridische diensten op het gebied van:

  • Juridische entiteiten
  • Incorporatie van lokale entiteiten en het opzetten van allerlei juridische entiteiten, inclusief internationale holdings
  • Juridische diensten voor de administratie van lokale bedrijven
  • Onderhandelingen bij en opzetten van overeenkomsten voor aandeelhouders
  • Onderhandelingen bij en het opzetten van commerciële en civiele contracten en overeenkomsten (distributorship, franchising, corporate securities, commercial mortgages of pledges, etc.)
  • Advies bij fusies, overnames, acquisities, joint ventures en spin-offs
  • Project financiering

Heeft u een vraag?